Testimoniale

Clienți Testimoniale

Nu ne crede pe cuvânt – iată ce spun clienții noștri (pe care îi puteți vedea și în portofoliul nostru) :

Pe Claudiu Lupu il cunosc de mai bine de 8 ani si, de fiecare data cand am colaborat, am apreciat talentul lui in arta fotografiei si a imaginii, profesionalismul, meticulozitatea si atentia la detalii cu care lucreaza in editarea materialelor foto si video. Felicitari pentru tot ce realizezi, Claudiu, si bafta multa in continuare, tie, si intregii echipe Filmare evenimente!

Raluca Robu

Actor

Recunosc că este o plăcere să te poți baza pe o echipă de profesioniști ca cei de la Filmare Evenimente. Noi colaborăm cu dânșii din anul 2007, solicitându-i la fiecare serbare din grădiniță și școală pe serviciile foto / video. Recomand cu toată încrederea și le mulțumesc încă o dată!

Mihaela Troncea

Director Învățămănt

Filmari Evenimente este o echipa serioasa de profesionisti, cu care am colaborat foarte bine pe zona de filmari spectacole / evenimente. Ii recomand cu caldura tuturor celor care doresc filmari profesioniste, editate si livrate la termenenul stabilit.

George Robu

Actor

Sunt onorat că i-am avut aproape pe cei de la Filmare Evenimente la orice ocazie frumoasă aparută în viața noastră. Dăruința și pasiunea te fac să fii mereu pe primul loc. Mult succes Claudiu in continuare!!!

Răzvan Cociș

Fotbalist Internațional