Servicii

Vă putem oferi următoarele servicii foto / video profesionale:

Filmare cu 1, 2 sau 3 camere video (sau DSLR), macara, dronă, slider, asistenți foto / video.
Asigurăm fotografii și ședințe foto profesionale, pline de creativitate.

PACHET ECONOMIC

Prezența unui videograf pe parcursul întregului eveniment filmarea întregului eveniment montajul video final predarea materialului în format MP4 și Blu-ray BASIC prezența unui videograf pe parcursul întregului eveniment filmarea întregului eveniment montajul video final sesiunea video realizată în ziua evenimentului clipul Teaser clipul Best Moments predarea materialului în format MP4 și Blu-ray carcasă din piele

Solicită Preț

PACHET STANDARD

Prezența a 2 videografi pe parcursul zilei, inclusiv dansul mirilor filmarea întregului eveniment montajul video final sesiunea video realizată înainte de ziua evenimentului sesiunea video realizată în ziua evenimentului clipul Teaser clip Best Moments (filmuleț realizat pe o melodie aleasă de comun acord, de 3-4 minute) predarea materialului în format MP4 și Blu-ray carcasă din piele

Solicită Preț

PACHET PREMIUM

Prezența a 2 videografi pe parcursul întregului eveniment filmarea întregului eveniment montajul video final sesiunea video realizată înainte de ziua evenimentului sesiunea video realizată în ziua evenimentului sesiunea video realizată după eveniment clipul Teaser clipul Best Moments predarea materialului în format MP4 și Blu-ray carcasă din piele.

Solicită Preț

BEST MOMENTS

Clipul Best Moments reprezintă un montaj scurt, ce durează între 3 și 5 minute, în funcție de melodia aleasă de comun acord, acesta punând în evidență cele mai frumoase momente din cadrul întregului eveniment. Secvențele selectate pentru acest clip sunt alese aleatoriu, deci nu păstrează o ordine cronologică, acest lucru conferind savoare și originalitate filmului.

MONTAJUL FINAL

Montajul video final durează 60-180 de minute și redă întregul eveniment în mod cronologic, precum s-a desfășurat. Acesta va avea o coloană sonoră atent aleasă, dorindu-se a se crea imaginea unui film, de unde se subînțelege și durata de maxim 180 de minute a montajului. În cazul în care evenimentul este unul complex și se dorește o durată mai mare a filmului, această modificare nu implică alte costuri suplimentare.

SESIUNEA VIDEO

Prezența unui videograf pe parcursul întregului eveniment filmarea întregului eveniment montajul video final predarea materialului în format MP4 și Blu-ray BASIC prezența unui videograf pe parcursul întregului eveniment filmarea întregului eveniment montajul video final sesiunea video realizată în ziua evenimentului clipul Teaser clipul Best Moments predarea materialului în format MP4 și Blu-ray carcasă din piele.

FILMARE SERBARE GRĂDINIȚĂ

Filmare Evenimente se ocupă și de serbările din grădinițe și școli, pachetul conține două DVD-uri foto și video personalizate. Acest pachet costă 50 Lei pentru fiecare copil participant din spectacol. Grădinița primește un pachet gratis pentru arhiva lor. Vor fi doi operatori prezenți care vor filma și fotografia tot evenimentul, apoi se efectuează montajul video împreuna cu un videoclip. Exemplu dați click aici:

Solicită Preț

TRANSCRIERE CASETE ANALOG

Filmare Evenimente pune la dispoziție următoarele servicii: transferul casetelor video VHS, MiniDV, HY8, în format digital Mp4 pe stick sau DVD. Prețul se calculează în funcție de numărul de ore convertite și de uzura lor. În general prețul pornește de la 30 Lei ora de bandă. Timpul de livrare poate dura până la 10 zile lucrătoare.
ATENȚIE, nu neglijați acele casete analog, deoarece au o durată de viață scurtă în general, iar apoi nu o să se mai poată salva nimic din ele.

Solicita Preț

EFECTE SPECIALE GRAFICE

Filmare Evenimente este specializată și în efecte foto / video grafice. Noi lucrăm cu următoarele programe: After Effects, Cinema 4D, Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom. În atenția colegilor noștri, vă anunțăm că vă punem la dispoziție serviciile noastre în domeniul de editare foto / video. Exemplu: pentru o nuntă filmată de voi, prețul pentru montajul nostru ar începe de la 300 Lei, în funcție de complexitatea dorită și durata de montaj final.

Solicită Preț